Arrived

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Lex

25 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Gainesville

nou kan eindelijk een bericht plaatsen!
ik had geen internationale stekker dus ook geen stroom. Maar ik ben er.
Ben gister aagekomen op orlando na mijn vlucht van 11 uur, erg leuk:S, maar oke. Dus ik wil naar gainesville naar mijn hotel, duurde het nog 3 en een half uur voordat de volgende bus ging! En dan ook nog eens 2 uur met die bus voordat ik er was. Ik kwam daar aan om 9 uur s'avonds (3 uur snachts in nederland duz, lagen jullie allemaal lkr te slapen) en jah ik was al 35 uur op ofzow. En 1 koffer was niet aangekomen! nee echte top omstandigheden. haha
Vandaag moest ik me dan aanmelden op het ELI op de UF University of Florida. 2 leraren legde alles uit, en ik kreeg alle info die ik nodig had. Straks ga ik er weer heen om een appartement uit te zoeken. Maar waarschijnlijk heb ik er al een. www.cbgainesville.com
Ook heb ik een jongen ontmoet uit bolivia met wie ik waarschijnlijk in dat appartement ga wonen. We krijgen dan nog 2 andere jongens erbij, maar die kennen we nog niet. Die jongen uit bolivia is 22 en heeft een auto, dus das handig! Hij is advocaat en kan koken. Nou weer een zorg minder:P
Vanochtend heb ik pannekoeken gegeten, want wat er verder te bestellen was klonk niet erg lekker.
3 van die american pancakes op elkaar met stroop en suiker. Lekker gezond...
Verder helpt iedereen je met alles en zijn de leraren ook erg aardig. Voor de rest is alles hier mega groot en lopend of met de fiets ben je eigenlijk nergens, (hint pap;)) een scootertje ofzow:p hahah
nou ik moet nu weer ff naar die school en straks even ergens eten en dan slapen.
Greetz from America

• 25 Augustus 2008 - 20:34

Jet Pluijmert:

Lieve Lex,
    Fijn om weer een teken van leven te krijgen en te horen hoe het je vergaat. Het klinkt meer als een soort vakantie....ahum. Je ging er toch studeren??
    En ga je wel naast de pannen staan als de Boliviaan kookt (wat is zijn naam?) dan kun je voor ons een lekker kerstmaaltje koken!!!
    Kos zegt: je kunt altijd ook nog Boliviaans leren...... jaman, weetje!
    Geniet van alles, slaap lekker straks en tot snel op de site!!! hvj xxx mam

• 25 Augustus 2008 - 20:35

Jet Pluijmert:

Lieve Lex,
    Kos zegt: je kunt altijd ook nog Boliviaans leren...... jaman, weetje!
    Geniet van alles, slaap lekker straks en tot snel op de site!!! hvj xxx mam

• 26 Augustus 2008 - 05:54

Anouck:

Lieve Lexie!
    Wat klinkt het allemaal leuk en heerlijk. Behalve dan dat je je koffer niet hebt. Is die ondertussen al aangekomen?
    Heel veel plezier, ik mis je nu al! Dikke kus!

• 26 Augustus 2008 - 07:12

Brams:

ooh lexie toch,
    NIETS OP JEZELF LEREN WONEN!! haha je gaat gwn kapott hard chillen met die boli-boli man! en ga idd ff wat lagge woorden leren van hem! is altijd leuk heh! maar de tracks kan ik (nog) niet sturen! maar echt goed te horen dat alles goed is, en dat iedereen zo nice is! Zeker nu China meer gouden medailles heb gehaald op de spelen heh! maar ik heb nog niet echt door dat je al in tha USA bent, ik denk gewn dat je weer elk moment voor mn deur kan staan. dus ik hoop dat dat gevoel blijft totdat je in december echt weer terug bent!! maar doe voorzichtig daar heh! en als je een scootertje neemt, niet van Phenomenom en ook geen 100cc (behalve als ze daar geen stoepranden hebben!!)
    Mis je wel een beetje!
    Holla at me!
    PM

• 26 Augustus 2008 - 09:00

Jet:

Lieve Lexi,
    van pappa hoorde ik dat 'je 'n ander appartement hebt gevonden (zoniet nog beter) gaat je nieuwe vriend mee?? stuur je me nog even die site? kuzzzzzz mam

• 26 Augustus 2008 - 16:57

Ruben:

Heej neef!!

Nice om je ff te 'horen'.. Blij dat je het leuk hebt!! Bij ons was er ook een koffer niet aangekomen toen we naar amerika gingen, maar die zat op het volgende vliegtuig en werd door het vliegveld naar ons hotel gebracht.. Wel een lange vlucht he? Maar wel chill dat je steeds eten en drinken krijgt enzo, of had jij dat niet?

Groetjes

Ruben

• 26 Augustus 2008 - 17:53

Ad Streng:

Hoi Lex,
    Ik heb vanavond met je moeder ( ik woon aan de overkant- witte goof - vader van Sanne ) gesproken en ik dacht vorige week al van : Lex gaat naar de US.
    Jet gaf het adres. Dus : ik dacht van : ik kijk even. Prachtig.
    Hartstikke goed dat ik je verhaal lees.
    Lex, ik geef je adres door aan Sanne. Zal je leuk vinden om af en toe te mailen.Wel Lex, ik vind het geweldig zoals jij op jouw leeftijd je mannetje staat.
    Maak er het beste van.
    Groet Ad vanuit de Goeman.

• 26 Augustus 2008 - 18:13

He Lex:

holy moses, - jij bent zeker helemaal kapot na alle dat reizen. make the most of your Bolivian friend - he can cook, he can get you out of trouble! he's a lawyer - young for 22! he can drive - you are going to have a ball. keep in touch - your great auntie, Lou - haha xxxx - p.s. Bart is gisteren begonnen met zijn nieuwe studie - hij is naar Hulshorst - komt morgen terug. ik zal jouw adres geven en je hoort van hem. nogmaals x Lou

• 27 Augustus 2008 - 16:00

Oscar:

Yooo lexie,
    wat kut van je koffer! en lekker dat 35 uur reizen! naja komt goed;) lekker chillen enzooo. heb je nou een ander appartement zonder boliviaman of gaat hij ook mee? naja veel plezier en ik hoor het wel!
    ladaa xx

• 27 Augustus 2008 - 20:53

Kos:

Hey Lexie,
    Ik kan niet wachten op nog meer verhalen van je. Ik hoor alles natuurlijk uitgebreidt van Jet! Morgen je eerste schooldag heb ik begrepen, en daarna weer een lekker lang weekend.....toch? Ik vind het het super hoe je het allemaal doet, al gaat niet alles even makkelijk denk ik. Boliviaanse groeten! En tot gauw.
    Kos

• 28 Augustus 2008 - 14:36

Bram:

LEX KOM TERUG!!! IK MIS JE ZOOOOO! IK WORD HELEMAAL SUICIDAAL! ALS JE NIET SNEL KOMT GAAT HET HELEMAAL FOUT!!
    -x- brams

• 28 Augustus 2008 - 14:36

Bram:

-x- brams

• 28 Augustus 2008 - 20:15

Jet:

Lieve Lex,
    Vandaag zit je eerste schooldag erop en ik ben reuze benieuwd hoe het is gegaan. Hoop dat je snel je koffer weer terug hebt, want ik kan niet wachten om met je te skypen! dikke kussen van je mams