Aight!

Door: Lex van Aken

Blijf op de hoogte en volg Lex

03 September 2008 | Verenigde Staten, Gainesville

Nou volgens mij is het weer eens tijd voor een nieuw verhaal togh?
Nou..
Vandaag was me eerste echt dag school, met alle lessen. Ik begin om 10:40 en eindig om 4:55. wel met pauze, maar alsnog. Ik was vandaag duz ook voor het eerst met alle leerlingen waarmee ik les heb. Nou dat zijn me een stelletje Hotties, dat wil je niet weten. Ik zit bij een irakees in de klas die z'n broek opgetrokken heeft tot aan z'n tepels en hij is 31(best raar, dat ik met em in de klas zit!) Ook zit ik in de klas met een vrouw(30) die een hele geile snor heeft, ook erug aantrekkelijk natuurlijk. Noujah dat soort types dus. Japanners met gekke hoofden, en gek haar, maar ze zijn wel aardig hoor. Ze zien er alleen een beetje gek uit.
Maar gelukkig als ik naar een club ga, zijn r ook gewoon normale mensen:P Ik was vant weekend met Humberto, Justin en Brittany naar een club ( ). Alle clubs zijn voor 18+ maar dankzij bart (me neef) kan ik erin met zijn brommercertificaat!
Maar dat je erin mag betekent niet dat je alcohol mag drinken, want daar moet je 21 jr voor zijn. Maar toen ik naar de bar ging en tegen de barman zei: Hey can i get a coke? zei hij: A what? ik: Just a coke! hij: ok!
Ik zie hem een fles whiskey pakken en een blikje cola en mixed t. Ik d8 echt wat doet die gozer nou! Maarjah ik kreeg t drankje en hoefde geen id te laten zien ofzow. Dusjah, best chill:P De politie doet verder niet moeilijk, alleen als je met drank op straat loopt. En controleren doen ze niet, omdat het de verantwoordelijkheid van de club is. De politie staat wel buiten, duz als je knetterlam bent en geen 21 kunnen ze je arresteren. Maar dat gaat me niet gebeuren hoor!
Vandaag heb ik trwns voor het eerst gekookt voor mezelf. Biefstuk met broccoli, en als toetje aarbeien met annanas. Jah lexie is gezond bezig! Maar dat mag ook wel na de eerste 3 a 4 dagen bij mac donalds, KFC & Hooters! te hebben gegeten:p
Hooters was echt vet! noujah vet..
Gewoon sexy dames in iniminie kleren:D hehe
woensdag (voor jullie vandaag) heb ik een soort feest van school (beetje raar op woensdag maar ok!) Iedereen moet daar witte kleren dragen en dan is er iets met verf,dus alles kan je daarna weggooien. Maar je kan voor 10 euro schoenen, een shirt en een broek kopen. Er zijn 5 Dj's aanwezig.
En A.S. zaterdag ga ik met me klas paintballen! Ook wel lache.
Maar ik ga kappen.
Greetz from America (Justin, Humberto, Brittany & ME)

• 03 September 2008 - 06:45

Sher:

Hoi Lex,

Klinkt goed allemaal. Relaxed land he, die V.S. Krijg je nog iets mee van het wereld nieuws of gaat alles daar aan je voorbij. Wij merkten toen dat mensen daar het land al groot genoeg vinden en dat de rest er minder toe doet. Jammer van al je lelijke klasgenoten maar kijk uit waar je mee omgaat ga je na verloop van tijd toch op lijken. Dus ... stuur ook af en toe even een foto.
    Kus Sher

• 03 September 2008 - 06:58

Jet:

krijg nog steeds de indruk dat je daar vakantie viert..... Gek idee dat je daar tussen zoveel ouderen zit in de klas, zou Kos kunnen zijn...haha! En Tja, wat zal je onze knappe gezichtjes missen......! Heb je je fototoestel? is wel even leuk om je maatjes en je appartement op de site te zetten! Hoop je vanavond te spreken. dikke kus

• 03 September 2008 - 06:59

• 03 September 2008 - 11:16

Marina:

Ha Lex

Je vader gaf me net je weblog door. Leuk om je verhalen te lezen. Hoop eerlijk gezegd wel dat je nog wat steviger aan de studie wordt gezet daar...;)

Groeten,
    Marina

• 03 September 2008 - 14:15

Sam:

Heey lexie hoe ist het daar? al best lang geleden dat je bent weggegaan! 'k hoop dat je het naar je zin hebt. Wel met veel spul terugkomen hè! hopelijk kom je zwart terug. en doe je best hè!
    en zie je weer een keertje als je terugbent
    De ballen en tot ziens,
    Sam

• 04 September 2008 - 12:28

hallo lex,
    ik zie dat je het leuk hebt in amerika, maar nog veel een beetje gaan leren jongeman!
    Vriendelijke groet,
    Toine

• 04 September 2008 - 12:36

Brams:

eej lexo!
    kapott nice dat je allemaal van die wappies in je klas heb zitten! wil ook wel een lekkere snorro in me les hebben! maar is het niveau een beetje te doen of is het gwn nog baby-engels???
    en wat is er mis met mensen die hun broek tot hun tepels dragen??? dat is nu helemaal in hoor in 't gooi!! echt super vet! iedereen doet het... ja jonge! er veranderd veel in zo'n korte tijd! maar goed dat je ook een beetje gezond eet enzo. en als je michael jackson tegenkomt, neem dan ff z'n neus mee als aandenken ofzo oke?? en lagge dat je nu al allemaal van die fissa's heb! en hoe staat ht met mijn opdracht die ik je heb meegegeven?? drinkt iedereen nu een Jackie7up?? en niet zeiken over die justin en z'n vriendin ofzo... gwn die brittany regelen..! je ziet die vent over een jaar toch nooit meer enzo!! haha en is de muziek in de clubs daar een beetje te doen?? greetz aan je mate's daar van mij!
    SOKO SOKO!!!
    brams

• 05 September 2008 - 18:12

beste lex,
    dat je naar Hooters gaat is wel leuk, maar denk wel aan de vrouwen-emancipatie die in dat land aanwezig is!
    Groet toine

• 05 September 2008 - 23:00

Lex:

uhmmm toine wie ben jij al k vragen mag!?

• 06 September 2008 - 16:59

Beste lex,
    Ik had je even gesproken bij het feest van Peros en Mikel orfanos. weet je nog?? maar veel succes in amerika en ik zal je op de voet blijven volgen!
    Groet, Toine

• 07 September 2008 - 17:21

Ed En Loes Kos:

He Lexi,
    We lezen net je berichten van de USA. Klinkt goed. Wij zijn achter de vakantie aan. Vandaar dat we nu hier zijn. Weer een leuke vakantie in het vooruitzicht. Hoop dat het je verder goed gaat, groetjes Ed en Loes.

• 07 September 2008 - 21:36

Brams:

haha 2u lang skypen... t2nice!

• 08 September 2008 - 15:31

Sjuul:

LEX HEEFT GEHOSSELTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

• 10 September 2008 - 11:53

Dom Blondje:

wat is dat gehosselt????

• 10 September 2008 - 13:04

Toine:

haha hosselen is dat je de hele avond met een meisje praat en dan uiteindelijk met haar zoent. stoere jongens noemen het ook wel regelen.
    Groet Toine

• 11 September 2008 - 16:41

Karin:

He Lexi!!!
    Hoorde al van Jet dat het allemaal helemaal goed met je gaat...super!
    Je mag wel wat vaker schrijven hoor, met foto's van je onderkomen en 'je nieuwe beste' natuurlijk!!
    Geniet!, dikke kus K

• 14 September 2008 - 19:50

Lieve Lex,
    heerlijk om je gesproken te hebben via skype. Ben je toch weer even heel dichtbij! Wat een top tijd heb je daar. En super dat je zo goed gaat met college. Je klinkt zo reLEXed, dat doet mijn moederhart goed! Wacht met smart op je foto's.
    Hele dikke kussen van een apetrotse moeder hvjxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 14 September 2008 - 19:51

Rutger:

haahahah die toine wat een debiel:P
    maar wel slap dat je nog steeds niet gepaald hebt!

• 14 September 2008 - 21:21

David !!!:

heey lexie mooi dat je het allemaal lache hebt !!!. Vind het wel raar dat ik je nooit meer bij uitgaan en voetbal zie. Maarja aan je chik te zien is het uitgaan daar veel leuker ... ;) ik spreek je snel lkatersss xx

• 14 September 2008 - 21:22

David:

en zo als rutger al zei wel snel palen heh voordat ze weg is ;) want lekker is ze haha

• 15 September 2008 - 11:27

Jet:

Niks snel palen!!! alles op zijn tijd hoor Lexi

• 15 September 2008 - 20:47

David Van Basten:

haha dat zeggen moeders altijd ( je bent een man lex ) ...

• 15 September 2008 - 21:10

beste lex,
    ik heb al een tijdje geen nieuw verhaaltje kunnen vernemen op deze site. en zou je als je misschien tijd hebt gaarne ook foto's kunnen plaatsen?
    Met vriendelijke groet,
    Toie

• 16 September 2008 - 01:33

He sexy NOT Hottie Lexie,

Ik vroeg me twee dingen af:
    1. waarom heb jij je broek niet tot aan je tepels opgetrokken?
    2. waar precies zit die geile snor van deze oh zo aantrekkelijke vrouw?
    Ik wacht op antwoord...

Goed te horen dat je eindelijk aan de sterke liquide middelen bent.
    Hier is het zoals gewoonlijk nog steeds niet saai. En het weer zit op sommige dagen ook nog eens mee. Met een beetje mazzel gloeit er zomaar een graadje of 22 op onze rossige velletjes. Ja, Lexie wij knappen er echt van op!Wij hebben het zo gek nog niet. In feite zijn de verschillen tussen onze leventjes niet zo groot: ik heb ook een broek en tepels, jij hebt een geile snor,ik ook, coke heb je hier ook en dan krijg je nog een gratis trip erbij(beter dus EN je wordt niet in de cel gesmoten!), bij ons staat de politie ook altijd buiten, koken doe ik zelf ook al jaren!, en dan eet ik ook biefstuk met brocoli en dat wissel ik ook nog eens af met of zonder toetjes erbij enzo, er wordt ook weleens gekookt voor mij door meneer Mac, ik studeer ook niet, ik ben behoorlijk sexy met of zonder iniminie kleren, ik koop ook voor 10 euro schoenen, broek en shirt (een hoer-aatje voor de WIBRA!), hier is het altijd feest en ook op woensdag! , bij mij zijn er altijd 5 Dj's aanwezig en tot slot...: ik paintball dan wel niet, maar... ik klieder wel eens met verf! En dat is echt heel erg lache!
    Mijn conclusie: je kunt gerust terugkomen, want hier heb je het dus minstens zo leuk. En meer...: je moesje die zo veel van je houdt, je zusje, je Kos, je paps, je vrienden in alle soorten en maten en nog veel meer en.... je Marielleke. Dussssssssss...zeg het maar...

Je Marielleke

R.S.V.P.

• 16 September 2008 - 06:56

Bram:

hahahahah veel te nice verhaal!

• 17 September 2008 - 19:28

Zusje :

bram zit hier nu dus ik weet inmiddels alles van je... en ik heb je kamer in beslag genomen dus als je terug komt ga je maar lekker op de bank slapen tussen die kut katten
    en lieverd vraagt heb je al gekosseld
    je zusje gaat lekker uit drinkt blowt rookt en dat alles wat niet mag!!
    maar ik mis je wel een beetje hoor maar ook niet heeeel erg ik over leef het wel, maar doe even wat meer foto's??

p.s hoe the fack is toine?

• 18 September 2008 - 20:50

Toine:

niet dat ik mij in de familie wil moeien, maar zou iemand mij kunnen vertellen wat de betekenis van "kosselen" is?
    bij voorbaat dank.
    Vr. Groet, Toine

• 18 September 2008 - 21:55

Lex:

Oke toine harstikke leuk allemaal maar k word t nu een beetje zat!
    Je hoeft je idd niet met alles te bemoeien! Zoek een leven, de ballen en tot ziens!

• 22 September 2008 - 21:51

D. Rademaker:

heey lexie alles goed daar ? schrijf nog is een leuk verhaal man ik wil wel helemaal op de hoogte blijven ! we gaan snel een keer skypen want ik moet je kop natuurlijk weer een keer zien ;) Hoe gaat het met je chick en ik heb het enorm enge verhaal gehoord van je roommate met zijn mes ... ( heel apart en eng !!! ) mischien moet je maar weggaan bij zo'n idioot. Je maakt ok altijd weer iets mee haha. Nou koning ik spreek je snel latersss xx

• 23 September 2008 - 07:09

Bram:

lex, we willen een nieuw verhaalje mooie jongen! en mariel, moet jij niet ff een boek gaan schrijven ofzo? :p

• 27 September 2008 - 19:02

beste lex,
    zou je gaarne weer een nieuw verhaaltje erop kunnen zetten of zoiets dergelijks? en ik zou graag ook enige fotografische afbeeldingen zien! heb je al problemen gehad of ben je braaf? ik blijf je volgen jongen!
    Groet, Toine

• 28 September 2008 - 16:32

David Rademaker:

hey toine,

ik weet niet wie je bent maar je hebt echt geen leven !!! ben je vroeger veel gepest dat je daarom zo dom gaat doen ! dat is het enige wat ik kan bedenken want ik neem niet aan dat je denkt dat je aan deze berichten van familie en vrienden jij ook maar een pietsie toevoegt.. dus doe niet irritant of zeg even hoe je echt heet en waarom je dit doet !!! ( oke lexie haha hoe is het met jou ? al een week niet meer gesproken ofzo. Hoe is het met die idioot uit je kamer ? ik spreek je snel xxx )

• 28 September 2008 - 20:06

Bram:

k word helemaal leijp van die tering toine gek! kunnen we een nerd inhuren die achter zijn echte identiteit kan komen??

• 30 September 2008 - 00:19

LET OP: DIT IS EEN SUBTIELE WAARSCHUWING!:

Lex, ik kan rustig zeggen van mezelf dat ik een zeer geduldig persoon ben. Maar ook mijn geduld heeft grenzen...

R.S.V.P!

Lieve Bram,

Het wordt ofzo.

• 30 September 2008 - 00:22

Mariella:

Ik wordt nu op heterdaad betrapt door je moesje: weer te laat (en nog steeds niet!) in mijn bed!

• 30 September 2008 - 00:23

• 30 September 2008 - 00:49

Lex:

Ja je hebt helemaal gelijk! haha
    maar als je ff je mailadres stuurt naar lex_v_aken@hotmail.com dan kan k je een persoonlijk bericht sturen;) Of misschien als je skype hebt kunnen we zelfs live praten.
    Ik heb niet echt zin om alles aan iedereen zijn neus te hangen hier. Met van die debielen zoals die Toine.
    Nou mis jullie wel allemaal hoor! Maar de tijd gaat snel, en voordat je het weet is het december!

• 30 September 2008 - 00:57

Lex:

en om je eerdere 2 vragen te beantwoorden.

Ik heb me broek altijd net wat hoger dan me tepels. En dan met een doorzichtige rand op de hoogte van tepels. Dat vind ik net wat sexyer!
    En wat die geile snor betreft...
    Deze zat onder r neus, maar wie weet waar ze er nog meer heeft!
    Dat zal ik (hopelijk) nooit te weten komen!

haha

• 30 September 2008 - 07:40

Jet:

Haha, ik zeg niks Mariel....lag er misschien kwartiertje eerder in na ons altijd weer te late maar reuze gezellige avondje! Tja en Toine, misschien wordt het tijd om je terug te trekken na alle ergenissen.
    En Lieve Lexi, laat je niet kisten. Ik vind het natuurlijk heerlijk om je steeds live aan de lijn te hebben, maar de meesten vinden het heel leuk om je op de voet te volgen!!!!dikke kussen

• 30 September 2008 - 14:50

huh? wat wordt?

• 30 September 2008 - 18:06

Bram quote:

moet je niet ff een boek gaan schrijven ofzo?

Mariella: ik schrijf een ofzo.

Maar fijn dat het leesvoer je naar de zin is.

• 01 Oktober 2008 - 15:00

Brum: